voetbal 3 daagse dag 3 c en d spelers

In Wijhe is donderdag de Voetbal 3-daagse voor C- en D-junioren van start gegaan. Organisator Daan Koerhuis stuurt deze week elke dag een verslag. Hieronder een verslag van de derde dag.

De laatste dag van de voetbal 3-daagse voor D en C spelers beloofde een mooie maar zware dag te worden. Veel zon en hoge temperaturen zorgden voor veel vermoeidheid bij de spelers. De ochtend van deze afsluitende dag bestond uit een 4 tegen 4 toernooi met individuele winnaar. Je speelt dan elke wedstrijd met andere medespelers tegen steeds andere tegenstanders. De winnaar van dit toernooi is Nick Tiebot geworden.

Na de lunch werd er een 7 tegen 7 toernooi gespeeld met aan het einde van de dag een finale. Dit was een mooi en spannend toernooi waarbij Sporting Lissabon er uiteindelijk toch met de overwinning vandoor ging.

Ze waren al torenhoog favoriet maar wisten dat ook uit te drukken in doelpunten. Trainer Ricardo Heerink was in zijn nopjes.

De dagen werden afgesloten met een prijsuitreiking. De trainers en vrijwilligers hebben zes dagen achter elkaar heel erg hard gewerkt, veel plezier gehad en ontzettend genoten van het enthousiasme van de kinderen. Het was zeker de moeite waard en de eerste editie van de D en C voetbal 3-daagse is geslaagd. Volgend jaar weer een voetbal 3-daagse van De Voetbal Academie bij Wijhe’92.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.