voetbal 3 daagse dag 2 f en e spelers

In Wijhe is maandag de Voetbal 3-daagse voor F- en E-pupillen van start gegaan. Organisator Daan Koerhuis stuurt deze week elke dag een verslag. Hieronder een verslag van de tweede dag.

De tweede dag van de voetbal 3-daagse belooft een spektakel te worden.

Met in de ochtend 6 techniek onderdelen. Met oa mik situaties, een parcours op tijd en afwerkoefeningen. Met tussendoor lekker fruit en ranja. Iedereen was super fanatiek bezig en de tijd was dan ook zo voorbij. De lunch was weer genieten, dit keer een frikandel als hoogtepunt. Na de lunch was het Sven Dorgelo die het trainersspel won en daardoor goede zaken voor Barcelona heeft gedaan.

Het middagprogramma stond in het teken van de laddercompetitie. Het doel was bovenaan de ladder te komen. Lukte dat, dan won je een prijsje. Dat wilden ze wel en de winnaars zijn uiteindelijk geworden:

Jens Schutte

Tije van den Beld

Kyan Temmink

Tycho Evers

Rick Blankenvoort

De laddercompetitie was intensief maar toch was er nog kracht over voor de wedstrijden van het Toernooi. Barcelona starte fantastisch met een overwinning op Ajax. Hierdoor was de spanning weer helemaal terug in het toernooi. De tussenstand is op dit moment:

Arsenal 10 punten

Bayern Munchen 9 punten

Juventus 9 punten

Barcelona 5 punten

Sporting Lissabon 4 punten

Ajax 1 punt

Morgen de afsluitende dag met daarin de finale, een circuit en een 5 tegen 5 toernooi. Kortom het gaat een mooie afsluitende dag worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.