Home / archiefcentraal / voetbal 3 daagse dag 1 f en e spelers

voetbal 3 daagse dag 1 f en e spelers

In Wijhe is maandag de Voetbal 3-daagse voor F- en E-pupillen van start gegaan. Organisator Daan Koerhuis stuurt deze week elke dag een verslag. Hieronder een verslag van de eerste dag.

Mooi weer zou er komen op deze eerste dag van de voetbal 3-daagse. Mooi weer is er ook gekomen en dat hebben de spelers geweten ook. Zweten was het, maar wel met een glimlach. 3 dagen lang voetballen is het doel. 6 teams strijden tegen elkaar om de winst. Trainers hebben onderling een flinke strijd gestreden om hun selectie rond te krijgen. Vandaag blijkt wie dat het beste heeft gedaan. Het ochtend programma staat in het teken van kennismakings onderdelen . Natuurlijk allemaal onderdelen die met voetbal te maken hebben. De middag stond in het teken van partijtjes.

Elk team raakte zo een beetje ingespeeld op elkaar. Om 15.00 uur was het tijd voor de eerste wedstrijden en die waren meteen al spannend. De beslissing in de laatste minuut en veel doelpunten. Zo werd er een uur lang met ontzettend veel passie en enthousiasme gespeeld. De tussenstand na de eerste dag is zo:

Juventus 6 punten

Arsenal 6 punten

Storting Lissabon 3 punten

Bayern München 3 punten

Ajax 1 punt

Barcelona 0 punten

Dinsdag weer en dag! Op het programma staan veel techniek onderdelen in de ochtend en in de middag een laddercompetitie. Natuurlijk sluiten we af met het toernooi en zal er een nieuwe tussenstand zijn.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.