uitgelicht b brave naar stoppelhaene

Kaj, Samuel, Dioni, Casius en Jai stelen harten van meiden. Van meiden die ergens tussen de 10 en 15 zijn. Dat doen ze ook tijdens Stöppelhaene, als ze vrijdagmiddag op het grote podium op het Stöppelveld optreden. De fans hadden het al aan de voornamen afgelezen: we hebben het hier over de immens populaire boyband B-Brave.

‘Vanavond is voor jou’ is de huidige grote hit van de vijf knapen die hun doorbraak kenden tijdens het programma X Factor. Op het podium staan is hen niet onbekend, drie van de heren (Kaj, Samuel en Dioni) zaten in de musical Ciske De Rat. Jai en Kaj deden audities voor Tarzan. We hebben het hier dus over ‘toppertjes’ die grote kans hebben ook in een later stadium van hun leven het ver te schoppen in de muziekwereld.

Op dit moment werkt B-Brave hard aan nieuw materiaal. Geen idee of ‘Vanavond is voor jou’ tegen Stöppelhaenetijd al weer een opvolger heeft. Maar de stijl (sterke pop met commerciële elementen) zal zeker in de boyband-periode niet veranderen. Want die is aanstekelijk, dansbaar en stoer. And that is what we want.

Fans moeten hun social media en die van de Rabobank goed in de gaten houden de komende tijd, want via die weg wordt er een speciale actie bekend gemaakt tussen nu en Stöppelhaene. Hoe die actie er precies uit gaat zien, is nog niet bekend. Maar zeker is wel dat de winnaars op z’n minst een woordje met de boys kunnen uitwisselen.

O ja, het concert is gratis toegankelijk!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.