Home / archiefcentraal / twee keer zilver voor savas in la

twee keer zilver voor savas in la

SaVAS heeft er weer twee medailles bij op de Special Olympics in Los Angeles (USA). Leonie en Elisabeth pakten allebei een zilveren medaille. Eerder deze week behaalde SaVAS ook al een gouden en een zilveren medaille.

Voor Leonie was het de eerste finale dag. Ze mocht de 25 meter rugslag zwemmen. Na een goede race behaalde ze een zilveren medaille. Elisabeth had de finales van de 1500 meter in het open water. Na een fantastisch gezwommen race heeft ze een zilveren plek behaald in een nieuw persoonlijk record.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.