truckers met toeters en bellen naar assen

Met veel toeters en bellen is de chauffeursvereniging Drivers Uut Salland, in de volksmond DUS genoemd, vrijdagochtend vertrokken naar Truckstar in Assen. Toeterend en in colonne vertrok de groep truckervrienden uit Salland vanaf industrieterrein de Zegge in Raalte.

In Assen wordt dit weekend het jaarlijkse festival Truckstar gehouden. Met zo’n 2.200 vrachtwagens en met zo’n 55.000 bezoekers is Truckstar het allergrootste transportfeest van Europa.

Drivers Uut Salland kwam in 2003 officieel tot stand en telt al meer dan 250 leden, waarvan ook een aantal buiten Salland. De doelstelling van DUS is om de saamhorigheid met collega-chauffeurs te vergroten en daarbij het imago van de beroepschauffeur in een goed daglicht te zetten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.