tropenrooster bij welkoop en formido

Welkoop Raalte en Formido Raalte voeren zaterdag een tropenrooster in. Ze gaan om zeven uur in de ochtend open. Omdat de temperatuur zaterdag extreem hoog wordt willen beide winkels de klanten tegemoet komen door in de frisse ochtend hun deuren te openen.

De winkels hebben besloten om aanstaande zaterdag (4 juli) eenmalig om 7:00 uur open te gaan. Veel mensen willen lekker op tijd beginnen om op het heetst van de dag verkoelingen te kunnen zoeken. Op deze manier willen wij u de gelegenheid bieden om op tijd uw artikelen zoals ventilatoren, airco’s, aircoolers, zwembaden en parasols in huis te hebben, maar voor ook de overige boodschappen.

Beide winkels blijven gewoon geopend tot 18:00 uur en zien het tropenrooster dus echt als een stukje service.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.