training heb lef heb jezelf lief

Op zondag 26 juli en zondag 9 augustus wordt de training ‘Heb Lef Heb Jezelf Lief’ gegeven in Olst door Monique Mensink en Wim Beunderman. In deze inzichtgevende training leer je hoe je rust in je leven creëert, je angsten loslaat en op je gevoel vertrouwt. Door te voelen en te doen, ga je vanzelf je diepste verlangens vervullen en het leven creëren waar jij van droomt.

Hoe zou jij nu leven als alles mogelijk was? Heb je dan de relatie met je partner en je kinderen die je wenst? Leef je met veel plezier? Maak je die reis waar je al zo lang van droomt? Doe jij het werk dat je altijd al had willen doen? En ben jij dan blij met jezelf? Stel je voor dat jij werkelijk het leven van jouw dromen kan leven. Weet je? Het kan!

Door de eenvoud, warme sfeer en ontspanning in de training ervaar je rust. Met leuke oefeningen dagen we je uit waardoor je inzicht krijgt. Samen maken we er een feest van. Na de training ga je naar huis met een grote glimlach op je gezicht, en ben je geïnspireerd en gemotiveerd om met vertrouwen het leven van je dromen te creëren. Dit is leven vanuit je hart.

Wil je het leven van je dromen leven? Dan gaan we dat nu toch creëren?! Heb jij het lef om met ons het avontuur aan te gaan? Neem dan nu de eerste stap in je nieuwe leven en meld je aan voor de training ‘Heb Lef Heb Jezelf Lief’. Laat je even weten of je komt? Meld je nu aan door het contactformulier op onze website in te vullen.

We zien je graag!

Heb je vragen of wil je meer informatie, dan vinden wij het heel fijn als je contact met ons opneemt. We zien je graag!

http://heblefhebjezelflief.wix.com/heblefhebjezelflief

heblefhebjezelflief@gmail.com

Monique Mensink 06 82000428

Wim Beunderman 06 24544691

Locatie: Atelier Eck-Art, Haereweg 10 in Olst

Data: zondag 26 juli en zondag 9 augustus

Tijd: 10:00 tot 17:00 uur

Kosten: € 195,- per persoon (inclusief: thee, koffie, lunch)

Aanmelden: voor 20 juli!

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.