tones summerjam vrijheid voor paarden

Aanstaande zondag is het weer zo ver in Heeten. Dan vindt de zevende editie van Tone’s Summerjam plaats, wederom in het weiland bij de Mensinkbrug. Dit jaar is er weer veel aandacht besteed om een goede line-up neer te zetten en een toffe aankleding.

Het programma van Tone’s Summerjam bestaat altijd uit een mix van commerciële dance, pop, rock en vrolijke zomerse muziek. Bekendste act is wellicht Def P en de Beatbusters. Def P is bekend van de rapcrew Osdorp Posse. De rapper heeft zijn krachten gebundeld met de ska-act Beatbusters. Samen scoorden ze een aantal jaren geleden een enorme hit met ‘Bubbelbad’. Maar de organisatie tipt ook Joey Dale, een up-and-coming DJ die in een razend tempo de internationale dancewereld verovert en het podium deelde met namen als Afrojack, Armin van Buren en Hardwell. Verder kunnen de bezoekers kijken en luisteren naar: Pyrodox (trap, house, hardstyle en moombahton); Projekt Rakkija (Balkansound, mengelmoes van rock, dance, reggae en hiphop); The Muncks (groovy funky poprock); Project Bongo (mix van indiepop en dance); DJ Robert (house en dance); Mr Bukit (indiepop/rock); Tricklebolt (jonge honden die zich laten inspireren door classic rockacts uit de seventies: Hendrix, Deep Purple en Black Sabbath); The Kendolls (rock’n roll/punk); Drunken Dolly (folkpunk); BEF Assault System (dampende beats) en Spacejam DJ’s (house, deep house).

Nieuw

Nieuw op Tone’s Summer Jam is het Tone’s Titty Twister podium. Hiermee gaat het festival terug naar haar rock&roll roots. Verwacht een ruige weide met verschillende bands en gekkigheid. Op het podium staan Mr. Bukit, Tricklebolt, Drunken Dolly en The Kendolls uit Zweden.

Tone’s summerjam is meer dan alleen een feest voor jong en oud. “Wij als paardenliefhebbers hebben er altijd naar gestreefd het paard in een goed daglicht te zetten”, vertelt Sam Bosman namens de organisatie. “Deze voorliefde voor paarden is niet aan komen waaien, maar is bij de Heetense gemeenschap aangeboren. Hierdoor zijn wij op het idee gekomen om een daadwerkelijk Tone’s Summerjam-Spring concour te geven. Het concours gaat tegelijk van start op zondag 2 augustus om 14.00. De kosten om mee te doen bedragen 10 euro en 50 plussers te paard krijgen 50 procent korting. Inschrijven is niet nodig. Een kleine laatste noot: Vergeet niet uw paard de liefde te geven die wij ook geacht worden te geven aan mensen. Een paard heeft ook gevoel!”

Tone’s Summer Jam begint om 14.00 en de entree bedraagt 10 euro. 50-plussers krijgen 50 procent korting. Meer informatie vind je op staging2.tonessummerjam.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.