timo was dat een huwelijksaanzoek

Timo Bomhof wist het zelf nog niet, maar hij was onze laatste Tweetkonte. We stoppen met de rubriek en gaan op die plek onze facebookpagina neerzetten. Stoppen op je hoogtepunt is een veel gehoord advies. Moeilijk, want je weet nooit welke hoogtepunten je gaat missen als je iets niet meer doet. Maar Timo was een hoogtepunt. Letterlijk en figuurlijk.

Timo twitterde als een vrolijk vogeltje over de Franse bergen, reed Touretappes voor het peloton uit en bedwong en passant de Galibier om daar wereldkundig te maken dat hij gaat trouwen met zijn @Maikesmeenk. Gezien har naam is dat ook een fanatiek twitteraar dus daar gaan aan het avondmaal nog wel eens stiltes vallen. Gezellige stiltes, want Timo geeft er blijk van vol positieve gevoelens door het leven te gaan.

Zelfs als in de vijftiende etappe koeien op de weg lopen, maakt hij zich niet kwaad, maar citeert de Speld: ”De koers van de euro is geneutraliseerd. De Europese regeringsleiders hebben daartoe besloten nadat de koers ernstig ten val was gekomen, waardoor enkele klassementslanden op achterstand waren geraakt. Met name Griekenland moest diep in het rood gaan. Ploegleider Merkel: “Als je al zeven jaar aan het linkeballen bent, is het terecht dat je op een gegeven moment een gat van 80 miljard moet dichtrijden.” Niet iedereen is het eens met de neutralisatie. Maarten Ducrot: “Kom op jongens, de euro wacht op niemand.”

We hebben genoten, van Timo, maar ook extra van de Tour. Want Timo zag veel, las veel en twitterde het allemaal verder. Zo zijn we via hem veel achtergrondverhalen op het spoor gekomen. Onze hartelijke dank!

(bij foto)

Heeft Maike daar een Stöppelhaenebril op?

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.