sponsorfietstocht raalte mettingen afgelast

“Wij hadden in Raalte de organisatie grotendeels rond”, vertellen Janny en Geert Griemink namens de organisatie van Raalte-Mettingen van de wielervereniging CRT. “Het goede doel was vastgesteld, de vrijwilligers waren gevonden, de bussen en vrachtwagens voor de tocht terug waren besteld, horecagelegenheden waren vastgelegd en de inschrijving was al geopend. Drie weken geleden kregen wij uit Mettingen de verontrustende mededeling dat de organisatie aldaar zich per direct terugtrok.”

Ondanks verwoede pogingen van de organisatie in Raalte is het niet gelukt om de ontvangst in Mettingen opnieuw te organiseren. “Wij betreuren dit zeer, maar wij kunnen nu niet anders dan de tocht annuleren. U zult begrijpen dat wij daarmee niet langer kunnen wachten omdat steeds meer mensen zich in die tijd gaan inschrijven. Onze organisatie zal iedere betrokkene hierover persoonlijk benaderen. Voor zover mensen al betalingen hebben gedaan, zullen wij deze op korte termijn terugbetalen. Namens de organisatie van Raalte-Mettingen van de wielervereniging CRT in Raalte bieden wij iedereen onze verontschuldiging aan.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.