spelende wegpiraten van de dijk gehaald

De politie heeft donderdag twee ‘spelende’ automobilisten van de N337, tussen Olst en Deventer, gehaald. Een beginnend bestuurder, die de meeste en ernstigste overtredingen maakte, wordt aangemeld voor de educatieve maatregel gedrag en verkeer (EMG), de ander kreeg een boete.

Met een geschatte snelheid tussen de 90 en de 100 km/u en een tussenafstand van 3 tot 5 meter reden de automobilisten achter elkaar aan. Terwijl de één verderop een auto inhaalde en hierbij links van de vluchtheuvel reed, haalde de andere in bij doorgetrokken streep. Ook daarna werd de maximale snelheid overschreden en haalde de één de andere in.

De persoon (beginnende bestuurder) die de meeste en de ernstigste overtredingen maakte, wordt aangemeld voor de EMG en kreeg een proces verbaal voor de snelheid. De andere kreeg een boete voor het links passeren van vluchtheuvel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.