sh muziekfeest voor mensen met beperking

Op Stöppelhaene-donderdag is er direct na de optocht een groot Muziekfeest voor mensen met een verstandelijke beperking. Het is een muzikale middag waar overigens ook alle andere feestgangers welkom zijn. De entree is gratis.

Het Muziekfeest wordt gehouden op 27 augustus in De Feestfabriek van 15.00 tot 18.00 uur. Daar is ook bewust voor gekozen, zodat je twee vliegen in een klap kunt slaan. Een mooi middagje uit begint dan al tegen de klok van 14.00 uur. Als het hele corso aan je voorbij getrokken is, kun je zo door naar het feest, waar Francesco Avallone en Remco.nl optreden onder aanvoering van een DJ.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.