rohda raalte komt dieze west tegen

Rohda Raalte speelt ook komend seizoen in de Hoofdklasse C. Nieuw in die competitie zijn onder andere het gepromoveerde Alverna, Silvolde en Dieze West. Laatstgenoemde club komt uit Zwolle en is de dichtstbijzijnde opponent uit de competitie.

De verste uitwedstrijd is die tegen Hollandia. De ploeg uit Hoorn speelde de afgelopen seizoenen in de Hoofdklasse A, maar is nu richting het oosten ingedeeld. Een ritje van 120 kilometer is nodig om het sportpark van Hollandia te bereiken vanuit Raalte.

Zondag Hoofdklasse C – 2015/2016:

Achilles 1894

Alcides

Alverna

Be Quick 1887

De Bataven

Dieze West

Hollandia

Juliana’31

MSC

Quick’20

Rigtersbleek

RKHVV

Rohda Raalte

Silvolde

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.