Home / archiefcentraal / ralda naar folkloristisch festival in frankrijk

ralda naar folkloristisch festival in frankrijk

Ralda vertrekt donderdag 30 juli naar het folkloristisch festival Les Affouages in Saint-Amand-Montrond, Frankrijk. De TheaterDansgroep en het Ralda orkest blijven hier tot maandag om een lang weekend te dansen en te genieten van de dansers uit andere landen. De dansers en muzikanten zijn de afgelopen weken al hard aan het oefenen geweest en de kleding is gepast. Ralda is er klaar voor.

Net zoals bij enkele voorgaande buitenlandse reizen van Ralda gaan er ook deze keer een aantal dansers mee van buiten Ralda. Bijzonder deze keer is dat er nu ook muzikanten meegaan die normaal niet bij Ralda spelen.

Naast de Nederlandse dansen die vooral op buitenlandse festivals gedaan worden, heeft Ralda een hele reeks aan buitenlandse dansen in haar repertoire van over de hele wereld. Lijkt het je leuk om ook mee te gaan naar festivals of lijkt internationale dans je leuk? Kijk dan op www.ralda.nl en meld je aan voor een gratis proefles.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.