pvda college o w kijkt te weinig vooruit

“Er wordt hard en contentieus gewerkt, maar van profiel en ambitie is amper sprake. Lastige zaken worden op de lange baan geschoven. Het besturen van een kleine gemeente is geen sinecure, dat begrijpen wij, maar dit college past teveel op de winkel en kijkt te weinig vooruit.”

Schuiling: “Wat ons bij dit alles stoort is dat in toenemende mate achter gesloten deuren wordt voorgesorteerd op belangrijke beslissingen. Recent nog over de bibliotheek en de verkeerssituatie in het centrum van Olst. Wij vinden dat iedere gemeentelijke bijeenkomst openbaar behoort te zijn. En mocht dat een keer echt niet kunnen dan moet dat actief gemeld worden. Wij zijn een openbaar bestuur. Daar moet je naar handelen. Tijdens de algemene beschouwingen (ook vooruitgeschoven naar het najaar) zullen wij hier nader op ingaan.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.