politie haalt laveloze man uit de berm

De politie heeft zondagochtend rond 7.15 uur een laveloze man uit de berm gehaald in het buitengebied van Raalte. De man lag, zonder jas aan, met een lege fles whisky naast zich langs de weg en was niet meer aanspreekbaar. Pas toen hij door ambulancepersoneel werd onderzocht, kwam er ‘leven in het armzalige hoopje mens’, zegt de politie.

“Er gaan twee ogen open en de man kijkt ons aan. Aan de blik te zien verkeert hij in hogere sferen. Na onderzoek blijkt hij stomdronken en heeft nog een lichaamstemperatuur van net boven 35 graden (onder de 35 graden heb je al onderkoeling ).” De man is vervolgens voorzien van een deken en werd achterin de politiewagen, onder voortdurend klappertanden van zijn kant, naar zijn woning gebracht.

“Er komt nog steeds geen zinnig woord uit. Onderweg blijkt er niemand thuis te zijn. Dan maar naar het bureau en in de observatiecel. Met twee dekens en een uurtje of zes later is de man weer enigszins opgeknapt en verlaat met een bekeuring het bureau.”

De politie besluit: “Van dit soort meldingen worden wij niet vrolijk. We gunnen iedereen een feestje, maar dit soort gedrag is ‘bezopen’. Hoe de man daar gekomen is, blijft een raadsel. Feit is wel dat er een ambulance en politieauto zijn op komen draven. Je zult op dat moment elders een reanimatie hebben!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.