pedro pico pop spotlight tijuana panthers us

Pedro Pico Pop zet zaterdag 18 juli 30 acts neer op de nieuwe festivallocatie. Pedro Pico Pop staat ieder jaar voor een scherpe programmering. Zo stonden afgelopen edities onder andere Kensington, John Coffey en Kraantje Pappie op het muziekfestival. Dit jaar presenteert de organisatie weer veel nieuw (internationaal) talent. In de aanloop naar het festival lichten we om de dag een van de acts uit.

De band is getekend op het ongrijpbare label Innovative Leisure, waar ook Allah-Las en Nosaj Thing te vinden zijn. Er is nog niks bekend over een nieuwe plaat, maar het kan bijna niet anders dat de drie hun baan, die ze nog steeds met de band combineren, binnenkort op moeten gaan zeggen. Bekijk de volledige line-up op staging2.pedropicopop.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.