Home / archiefcentraal / pedro pico pop spotlight the black cult

pedro pico pop spotlight the black cult

Pedro Pico Pop zet zaterdag 18 juli dertig acts neer op de nieuwe festivallocatie. Pedro Pico Pop staat ieder jaar voor een scherpe programmering. Zo stonden afgelopen edities onder andere Kensington, John Coffey en Kraantje Pappie op het muziekfestival. Dit jaar presenteert de organisatie weer veel nieuw (internationaal) talent. In de aanloop naar het festival lichten we alle acts uit.

Ze maakten een verpletterende indruk op Noorderslag, gingen op tour met The Miseries en speelden Popronde kapot. De muziek: een aanstekelijke mix van garage, punk en pop. Zaterdag 18 juli staan ze op Pedro Pico Pop. Bekijk de volledige line-up op www.pedropicopop.nl

Lees ook

Natuurmomenten: Gedoe rond de Kamperplaat

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.