pedro pico pop spotlight oost wanted

Pedro Pico Pop zet zaterdag 18 juli 30 acts neer op de nieuwe festivallocatie. Pedro Pico Pop staat ieder jaar voor een scherpe programmering. Zo stonden afgelopen edities onder andere Kensington, John Coffey en Kraantje Pappie op het muziekfestival. Dit jaar presenteert de organisatie weer veel nieuw (internationaal) talent. In de aanloop naar het festival lichten we om de dag een van de acts uit.

In de aanloop naar het festival zijn er in J.C. TraXX enkele workshops geweest waarbij de jongeren hun eigen tekst gingen schrijven. Onder begeleiding van jongerenwerker Fabian Schrijver en Corne (rapper Oost Wanted) is dit uitgemond tot enkele nummers.

Sinds de release van de EP ‘De Schijf van Vijf’ van Oost Wanted is het hard gegaan en kan Overijssel niet meer om de formatie heen. Doel is nu om hun muziek ook te delen met de rest van Nederland. Zaterdag 18 juli zie je ze op Pedro Pico Pop. Bekijk de volledige line-up op staging2.pedropicopop.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.