pedro pico pop spotlight mountain bike be

Pedro Pico Pop zet zaterdag 18 juli 30 acts neer op de nieuwe festivallocatie. Pedro Pico Pop staat ieder jaar voor een scherpe programmering. Zo stonden afgelopen edities onder andere Kensington, John Coffey en Kraantje Pappie op het muziekfestival. Dit jaar presenteert de organisatie weer veel nieuw (internationaal) talent. In de aanloop naar het festival lichten we om de dag een van de acts uit.

Ze stonden eerder dit jaar op Eurosonic Noorderslag en warmden de zalen op tijdens de clubtour van Afterpartees. Mountain Bike mixt pop met de kracht en energie van garage rock. Mountain Bike is in de zomer van 2012 ontstaan en bestaat uit ervaren muzikanten met verschillende achtergronden. De band laat grenzen vervagen door soortgelijke invloeden te onderzoeken. De muziek klinkt als een combinatie van Deerhunter, Ty Segall en Grandaddy. Bekijk de volledige line-up op staging2.pedropicopop.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.