pedro pico pop spotlight friends of the family

Dit jaar presenteert de organisatie weer veel nieuw (internationaal) talent. In de aanloop naar het festival lichten we alle acts uit.

Friends of the Family komt met maar liefst 11 (!) man sterk naar Raalte. Dit betekent een heleboel energie op het podium en een heleboel feest! Bas, drums, sax, harmonica, fluit, banjo, viool, gitaren en zelfs mandoline gaan de mainstage doorvliegen. Het indie/folkcollectief klinkt hartstikke Amerikaans maar de jonge muzikanten komen uit Den Haag en Rotterdam. De band is hard op weg om steeds meer harten te veroveren. 18 juli staan ze op Pedro Pico Pop. Bekijk de volledige line-up en meer info op staging2.pedropicopop.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.