Home / archiefcentraal / pedro pico pop spotlight fata

pedro pico pop spotlight fata

Pedro Pico Pop zet zaterdag 18 juli 30 acts neer op de nieuwe festivallocatie. Pedro Pico Pop staat ieder jaar voor een scherpe programmering. Zo stonden afgelopen edities onder andere Kensington, John Coffey en Kraantje Pappie op het muziekfestival. Dit jaar presenteert de organisatie weer veel nieuw (internationaal) talent. In de aanloop naar het festival lichten we om de dag een van de acts uit.

Vorig jaar brachten ze hun debuutalbum ‘Jongvolwassen’ uit en het nieuwste materiaal is de EP ‘Liedjes Over Meisjes’. Vorig jaar gingen ze samen met Kraantje Pappie alle clubs in Nederland en Belgie af en deze zomer zijn de festivals aan de beurt. Zaterdag 18 juli staat Pedro Pico Pop op het programma. Bekijk de volledige line-up op www.pedropicopop.nl

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.