pec zwolle neemt dirk marcellis op proef

Dirk Marcellis is komende week op proef bij PEC Zwolle. De voormalig speler van PSV, AZ en NAC Breda traint vanaf maandag mee. Ook gaat de centrale verdediger (27) deze week mee op trainingskamp naar het Gelderse Wissel. Daar verblijft de selectie van trainer Ron Jans van dinsdag tot en met vrijdag.

Op 18-jarige leeftijd debuteerde Marcellis in de hoofdmacht bij PSV in 2007. Hij gold als een groot talent en debuteerde anderhalf jaar later in het Nederlands elftal. Vanaf het seizoen 2009/2010 ging het echter bergafwaarts met Marcellis. Hij belandde bij PSV op de bank en vertrok naar AZ. Daar begon het goed, maar in 2013 liep de verdediger een zware knieblessure op.

Ruim anderhalf jaar speelde Marcellis geen wedstrijd, tot hij eind 2014 zijn rentree maakte bij NAC Breda. In Brabant was hij een vaste waarde, maar kon hij degradatie niet voorkomen. Bij PEC hoopt de verdediger een contract te verdienen om zo in de Eredivisie actief te blijven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.