pec zwolle huurt braziliaanse middenvelder

PEC Zwolle versterkt zich binnenkort op huurbasis met de Braziliaan Gustavo Hebling. Dat meldt RTV Oost.

De 19-jarige controlerende middenvelder komt over van Sao Paolo FC. “Het is een type Wout Brama, maar dan jonger en wat dynamischer”, laat directeur Gerard Nijkamp weten aan de omroep. “Een jongen met heel veel talent.”

De jeugdinternational van Brazilië wordt deze zomer gekocht door een Europese club, waarvan de naam nog niet bekend is gemaakt. Die club verhuurt hem het komende seizoen aan PEC Zwolle. Nijkamp: “Op die manier is het voor ons toch mogelijk om hem naar Zwolle te halen. Omdat hij geen Europees paspoort heeft, is zo’n jongen normaal gesproken onhaalbaar voor ons.”

Hoewel de overgang naar PEC Zwolle nog niet helemaal afgerond is, traint Hebling sinds maandag al wel mee met de selectie van trainer Ron Jans.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.