pec raakt jesper drost kwijt aan groningen

Jesper Drost verruilt PEC Zwolle voor FC Groningen. De 22-jarige middenvelder tekent in de Euroborg een contract voor vier seizoenen. Dat meldt het Algemeen Dagblad. Bij de Noorderlingen moet Drost de opvolger worden van de naar Queens Park Rangers vertrokken Tjaronn Chery.

Op 10-jarige leeftijd sloot Drost aan bij de jeugdopleiding van de Zwollenaren, om zo’n acht jaar later zijn debuut te maken in het eerste elftal. In de vijf seizoenen die de Nunspeter doormaakte bij de hoofdmacht was hij een belangrijke schakel in de opmars van de club. Met Drost in de ploeg promoveerde Zwolle naar de eredivisie, won het de KNVB-Beker en de Johan Cruijff Schaal en speelde het Europees voetbal.

Over de transfersom van Drost, die in Zwolle nog een contract had tot medio 2017, is niets bekend gemaakt. Of PEC op zoek gaat naar een vervanger is ook nog onduidelijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.