parkeren op molenhof onder de loep

De gemeente Raalte gaat een plan maken voor de herinrichting van de parkeerplaats Molenhof, bij de Aldi en Albert Heijn, in Raalte. Directe aanleiding is de verbouwingsplannen van beide supermarkten, maar vanwege de centrumvisie zou er toch al naar gekeken worden.

“We gaan na de zomer beginnen met het maken van een inrichtingsplan. Daarbij kijken we niet alleen naar hoe we het parkeren gaan inrichten, maar ook hoe het aantrekkelijker gemaakt kan worden. De supermarkten trekken veel mensen naar het centrum en het is ook nog eens de entree van het dorp”, zegt wethouder Jacques van Loevezijn.

Wanneer een eerste schets klaar is, is nog niet bekend.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.