open muziekestafette in heino

Het programma voor de Open Muziekestafette, op 2 en 3 oktober in de Dorpskerk van Heino, is rond. Er treden in totaal 56 koren op. De vijfde editie begint op vrijdagmiddag om 14.00 uur met het Salonorkest Happy Days uit Zutphen.

Opvallend is ook dat er veel ruimte is voor de jeugd. Zo zijn er optredens van het opleidingsorkest van Excelsior uit Dalfsen, het Jeugdorkest van de Broederband uit Beerzerveld en natuurlijk het Jeugdensemble van de muziekvereniging Ons genoegen uit Heino. Ook Arjan Eek is weer met zijn leerlingen present.

“De Open Muziekeestafette Heino is zeer gewild. Vandaar ook dat veel verenigingen/orkesten/ensembles van het eerste uur nog steeds meedoen. Steeds meer aanvragen komen binnen en helaas….hebben we diverse aanvragen niet kunnen honoreren”, aldus het Stichtingsbestuur van de Open Muziekestafette Heino.

Het Stichtingsbestuur bestaat uit Gerard Lammers, Guus van Wifferen en Flip Jonkman. Financieel wordt het mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuur Fonds, Het Kerkhuus Heino, Voormalig kringloopbedrijf Heino, Rabo Bank Salland en de Stichting R.Roelofs-Dijkslag. Voor verdere informatie kun je terecht bij Stichting Open Muziekestafette Heino via 0572-392494 (Flip Jonkman)

Het volledige programma is te vinden op staging2.muziekestafette.vanwifferen.com

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.