ook winst broer en zus heemruiters in lholthuis

Ook dit outdoor seizoen zijn er weer vele kampioenen en reserve kampioenen bij gekomen onder de leden van de Heemruiters Mariënheem. Met trots voor u de kampioenen op een rijtje.

Bij de paarden werd de titel kringkampioen L2 Dressuur op naam geschreven door Aniek spronk met Evi Querido. Ook het lint in de klasse M1 ging mee naar Mariënheem. Paul Sjollema werd kringkampioen samen met zijn paard Dow Joan.

In het M springen kwam Lotte Haakmeester aan start met Denzel, en dit was niet onverdienstelijk. Want ook zij werden kringkampioen in deze klasse! Ook bij de pony’s zijn goede resultaten behaald. Frank zaalberg werd Kringkampioen samen met pony Kiki in de klasse L, categorie A/B pony’s. Zus Susanne Zaalberg mag zichzelf reserve kampioen L springen categorie C pony’s noemen, Samen met pony Cindy.

In de klasse L2 dressuur, categorie C werd ook goed gepresteerd. Kringkampioen in deze klasse is geworden Isolde Hekman met Karmalita Funny Fury. Yvette van Ekeren werd reserve kampioen met pony Bo. Lisa Tijhuis werd met Orchid’s Roos Reserve kampioen in de klasse D-B Dressuur. Door naar de regiokampioenschappen: Aniek Spronk, Paul Sjollema, Ilene Kloosterman, Lotte Haakmeester, Frank Zaalberg, Susanne Zaalberg, Jara Huisman, Lisa Tijhuis en Isolde Hekman.

Prijswinnaars en winnaressen van harte gefeliciteerd en ontzettend veel succes op de regiokampioenschappen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.