ook schenkeveld krijgt geen contract bij pec

PEC Zwolle is kritisch in de zoektocht naar nieuwe verdedigers. Proefspeler Bart Schenkveld (23) krijgt geen contract, terwijl de Zwollenaren eerder al lieten weten niet in zee te gaan met Emmanuel Mbende.

Bart Schenkeveld debuteerde in 2009 bij Feyenoord en kwam daar tot vijf optredens in de Eredivisie. Na een korte periode bij Excelsior speelde de verdediger de afgelopen drie seizoenen bij Heracles Almelo. Daar had hij tijdens zijn laatste maanden geen basisplaats meer.

In de jacht naar nieuwe achterhoedespelers maakte PEC Zwolle maandagochtend bekend dat Dirk Marcellis op proef komt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.