Home / archiefcentraal / ook mustafa saymak vertrekt bij pec zwolle

ook mustafa saymak vertrekt bij pec zwolle

Na Jesper Drost dreigt PEC Zwolle opnieuw een van zijn smaakmakers kwijt te raken. Uit betrouwbare bron heeft Salland Centraal vernomen dat Mustafa Saymak de club spoedig zal verlaten. De middenvelder zou al bezig zijn met de voorbereidingen op een verhuizing, vermoedelijk naar de regio Alkmaar.

Net als Drost komt Saymak (22) uit de jeugdopleiding van de Zwollenaren. In 2010 maakte hij de overstap van SV Schalkhaar naar de provinciehoofdstad, om een jaar later te debuteren in de hoofdmacht. Saymak won bij de Blauwvingers de Jupiler League, de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. In Zwolle had hij nog een contract tot juli 2016.

Lees ook

College Olst-Wijhe wil OZB omhoog met 5 procent

Door extra middelen vanuit Rijk en gesprekken met inwoners jaarlijkse bezuinigingen acht ton lager OLST/WIJHE …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.