ook mustafa saymak vertrekt bij pec zwolle

Na Jesper Drost dreigt PEC Zwolle opnieuw een van zijn smaakmakers kwijt te raken. Uit betrouwbare bron heeft Salland Centraal vernomen dat Mustafa Saymak de club spoedig zal verlaten. De middenvelder zou al bezig zijn met de voorbereidingen op een verhuizing, vermoedelijk naar de regio Alkmaar.

Net als Drost komt Saymak (22) uit de jeugdopleiding van de Zwollenaren. In 2010 maakte hij de overstap van SV Schalkhaar naar de provinciehoofdstad, om een jaar later te debuteren in de hoofdmacht. Saymak won bij de Blauwvingers de Jupiler League, de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. In Zwolle had hij nog een contract tot juli 2016.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.