ook jannes komt naar stoppelhaene

Andere toppers die vrijdagavond 28 augustus de Sallandse Herberg op de kop zullen zetten zijn Stef Ekkel, Frank van Etten en Jaman.

Hij verkocht in tien jaar tijd bijna 600.000 Cd’s en zijn nieuwste album ‘Zoals Ik Ben’ is op nummer 2 binnengekomen in de Top 100. De Drentse volkszanger is al jaren immens populair, heeft door de jaren heen al veel prijzen gewonnen en ook veel hits gescoord. Een optreden van Jannes garandeert een avond hossen en meezingen. Want wie kent de knallers zoals “Ga maar weg” en “Laat me vrij” nu niet?

In de Sallandse Herberg is tussen de optredens van de gevestigde artiesten ook ruimte voor lokale volks- en huiszangers om een nummer te zingen. Geïnteresseerden kunnen zich nog steeds aanmelden door een mailtje sturen naar: ddd@ddd.nl Reageer snel en maak kans om voor een groot publiek een Nederlandstalige smartlap te zingen in de Sallandse Herberg met Stöppelhaene. Meer informatie op staging2.stoppelhaene.nl

Meer foto's