ontmoet het goed en anderen in het holstohus

Meneer Sip Lubbers liet zijn oog direct op het doek vallen op de muren waar beelden gedeeld worden. Op 15 juli jl. zijn we gestart met het opbouwen van een nieuwe ontmoetingsplek tegelijkertijd een conceptstore in het Holstohus in Olst. Een unieke samenwerking tussen Het Goed en ut Huus, beheerder van het Holstohus. De komende weken zijn we druk bezig samen met de vrijwilligers het zo mooi mogelijk te maken.

Aan alle leeftijden en activiteiten is gedacht. Er zijn verschillende thema’s verenigd, zoals ‘Om de keukentafel’, ‘Lekker Chillen’, ‘Met een boekje in een hoekje’, ‘Beelden delen’, ‘Flex werken’ en ‘Spelenderwijs’. Uiteraard zijn de spullen van Het Goed ook te koop. En het leuke is dat u ze zelf nog even kunt “testen”, voordat u tot de aankoop overgaat. Kom geregeld binnen, want het assortiment zal voortdurend wisselen.

Lena (vrijwilliger van ut Huus” Wouw, het wordt echt mooi” wordt het nu allemaal verkocht?

Helaas, Anders dan je zou vermoeden, is het niet alleen een winkel, maar is het vooral een plek om te verblijven. Een deel van de inventaris zal verkocht worden, maar een deel zal een “vast” plekje krijgen in het Holstohus. Je kan vooral inspiratie op doen en vervolgens snuffelen bij Het Goed in Wijhe

Daarnaast kun je lezen, kopje koffie drinken of werken, het kan allemaal.

Tevens is de ruimte af te huren. En wie wil er nu niet in een creatieve ruimte vergaderen, een workshop houden of cursus geven.

Benieuwd? Kom gerust kijken…. bij de Ontmoet (Het ) Goed binnen. Of kijk mee tijdens de opbouw via de Nieuwsbrief of de Facebookpagina van ut Huus.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.