noodweer verstoort oefenduel ga eagles

Het oefenduel tussen Go Ahead Eagles en Helmond Sport is vanmiddag in Terwolde na één helft definitief gestaakt. De slechte weersomstandigheden vormden de oorzaak. Er werd niet gescoord in de 45 minuten.

Hoewel er niet werd gescoord in het halve duel, was er nog wel een bijzonder moment voor Sander Duits. De middenvelder kreeg namelijk na een half uur voetballen zijn tweede gele kaart. Hij moest het veld verlaten, maar de Deventenaren mochten wel gewoon met 11 man blijven spelen, Orhan Dzepar was de vervanger van Duits.

Go Ahead wacht komende vrijdag haar laatste oefenduel in de voorbereiding naar het komende seizoen. Dan is Osmanlispor tegenstander in Terwolde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.