negenklapper eagles hattrick ten den

Go Ahead Eagles heeft woensdagavond in Epe met 0-9 gewonnen van de plaatselijke SV. Ten Den tekende voor drie doelpunten en maakte een zuivere hattrick. Ook proefspeler Delfouneso scoorde.

De ploeg van trainer Dennis Demmers kwam al na vier minuten op voorsprong. De Bondt schoot de bal vanaf de rechterkant in de verre hoek. Tien minuten later tekende Ten Den voor zijn eerste doelpunt van de avond. Hamdaoui profiteerde van geklungel in de verdediging van SV Epe en legde de bal vervolgens af op Ten Den, die eenvoudig binnen kon tikken.

Na een half uur spelen was het wederom Tije ten Den die afdrukte voor Eagles. Na een goede steekpass van Vloedgraven kon hij de keeper omspelen en de bal in het lege doel tikken. Vlak voor rust maakt Ten Den ook nog zijn hattrick compleet. Na een strakke voorzet van Schalk weet de spits in twee keer te scoren en tekent het voor de 0-4. Dat is ook de ruststand.

De tweede helft moest het publiek lang wachten op doelpunten. Maar het eerste doelpunt na de thee mag er wezen. In de 68e minuut schiet Orhan Dzepar de bal vanaf de rand van de zestien in de kruising.

Nog geen minuut later is het weer raak. Van Ewijk benut een penalty na een overtreding op proefspeler Delfouneso. Nog geen minuut na de benutte strafschop, mag Delfouneso zelf scoren. Hij sprint weg bij zijn tegenstander en legt beheerst de 0-7 binnen.

In de laatste minuut van de officiële speeltijd zorgt Wolters nog voor een doelpunt na een flinke blunder van de doelman van SV Epe. En op het moment dat de wedstrijd voorbij lijkt, scoort Sander Duits ook nog de 0-9. Vanaf de zestien meter kan hij de mag vrij op doel schieten.

Meer foto's