muziekdag bij uitspanning de lepelaar

Op zondag 26 JULI is er weer een accordeon/harmonicadag in ,, DE LEPELAAR ,, Boxbergerweg 31, 8121 PS Eikelhof-Olst. Evenals vorige jaren komen er weer spelers uit alle windstreken.

Ook zullen de diverse instrumenten weer gevarieerd zijn, Accordeons, Harmonica’s, Mondharmonica’s en Steiers. Andere instrumenten zoals saxofoon, klarinet, bas, gitaar enz. zijn ook welkom, mits er maar LIVE gespeeld wordt. Voor het podium is een goede geluidsinstallatie geregeld. Verder in en om het gebouw mag zonder toestemming van de organisatie niet met versterking gespeeld worden, want dan zouden de verschillende muzikanten elkaar storen en het thema van deze dag is GEZELLIGHEID en SAAMHORIGHEID.

Verder is er weer een goede begeleiding van zelfs 2 drummers dit jaar. Bennie Salemink uit Aalten gaat de spelers op het podium begeleiden en Jan Meyer uit Zwolle zal dit jaar gaan drummen bij de grote groep vrije spelers.

De zaal wordt gratis beschikbaar gesteld en er zullen meerdere plekken zijn waar gespeeld kan worden.

Daar de spelers overal vandaan komen en soms een lange reis achter de rug hebben worden ze, evenals hun partners, door de eigenaars van ,, DE LEPELAAR,, (Peter en Carla Vrielink) gastvrij ontvangen met een kopje koffie. Voor de muzikanten, die zich tot 13.00 uur kunnen inschrijven is er tevens een consumptiebon.

De dag begint met een grandioze opening om 11.00 uur met alle aanwezige spelers en de afsluiting zal om ongeveer 16.30 zijn, waarbij ook weer een ieder die ergens op kan spelen betrokken zal mogen zijn.

Voor meer inlichtingen kunt u bellen: 0546-870166 of Mail: hfgroenhagen@gmail.com. Tot ziens op zondag 26 juli.

Restaurant de Lepelaar

Boxbergerweg 31

8121 PS Eikelhof Olst

0570-591791

staging2.delepelaar.eu

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.