martijn wint kokkie centraal tourspel

We gaan de komende dagen kijken of de prijswinnaars uit onze werkgebieden komen (zoals in het reglement opgenomen), daarna gaan we zo snel mogelijk over tot de huldiging. Dat doen we uiteraard in de winkel van Kokkie Bikes in Lemelerveld. Iedereen moet zelf zijn prijs ophalen. Winnaars krijgen daar allemaal zelf bericht over. Martijn was ook nu weer één van de eersten, want hij liet binnen een paar minuten zijn adres weten in een reactie op de door ons verstuurde mail aan de grote winnaars.

En daarmee sluiten we dan een prachtige Tour af. Het was alle fronten spannend tot het laatst. In Frankrijk was de Alpe d’Huez bijna scherprechter. In onze poule waren de messen al geslepen toen we nog in Nederland en België rondreden. Meer dan de helft van de deelnemers raakte Dumoulin kwijt!

Met Gesink en Mollema in de top tien en superknecht Wout Poels die Froome in het geel reed, sluiten we een gedenkwaardige tour af. Of er een zwart gat valt?: geen uren tv meer in de middag. Geen Tour du Jour. Maar nog wel lange avonden. Ons advies: stap zelf op de fiets en maak er nog een mooie zomer van.

In de bijlage vind je de einduitslag. Hierbij is er nog geen rekening gehouden met de woonplaatsen, dus er kan nog het één en ander verschuiven.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.