maikel kieftenbeld naar birmingham city

Maikel Kieftenbeld uit Lemelerveld speelt komend seizoen zeer waarschijnlijk voor Birmingham City. Kieftenbeld heeft van FC Groningen, dat al akkoord is over de transfersom, toestemming gekregen te onderhandelen met de Engelse club.

Birmingham City is actief in de Championship, de Jupiler League van Engeland dus. Bij de contractverlenging van de 25-jarige aanvoerder had Groningen een gelimiteerde afkoopsom in het contract opgenomen. De Engelsen waren bereid dit bedrag te betalen. Hoeveel dat is, is niet bekend.

Kieftenbeld speelde sinds 1 juli 2010 171 duels voor de noorderlingen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.