lions raalte varen met internationale jeugd

Lions Club Raalte is vrijdag met 27 jongeren van 22 verschillende nationaliteiten het water op geweest. De jongeren hebben, nadat ze eerst Giethoorn hadden bezocht, gezeild op de Belterwijde bij Wanneperveen. Na afloop wachtte het gezelschap een heus Captain’s Dinner, die geheel door de Lions werd verzorgd.

Onder leiding van ervaren zeilers vermaakten de jongeren zich uitstekend op het water. Ze troffen het vrijdag met het weer; er stond een behoorlijke bries, de zon liet zich af en toe zien en de temperatuur van het water was prima. Vanzelfsprekend bleef in dit jonge gezelschap niet iedereen droog. Er was trouwens ook niemand die dat erg vond.

Verschillende culturen

De jongeren van over de hele wereld verblijven in het kader van het internationale jeugduitwisselingsprogramma van de Lions ruim drie weken in Nederland, waarvan twee weken bij gastgezinnen. Deze week logeren ze allemaal in het groepsverblijf De Heidebloem in Haarle.

Onder het motto ‘koester elkaars verschillende culturen, leer van elkaar en help de wereld een stukje beter te worden’ ondernemen ze onder leiding van een juniorstaf gezamenlijk dagactiviteiten. Die uitstapjes worden georganiseerd door de plaatselijke Lions-clubs. Eerder deze week bezocht het internationaal gezelschap onder meer het Anne Frankhuis in Amsterdam en werd er op initiatief van Lionsclub Olst-Wijhe een stadswandeling in Deventer gemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.