leon de kogel op proef bij go ahead eagles

Leon de Kogel is vanaf vandaag op proef bij Go Ahead Eagles. De 23-jarige spits staat onder contract bij FC Utrecht en werd de afgelopen twee seizoenen verhuurd aan achtereenvolgens VVV-Venlo en Almere City FC.

De Kogel moet de gewenste aanvallende versterking worden voor de Deventenaren, mits hij goed genoeg bevonden wordt. Hij speelde in totaal 38 wedstrijden in de Eredivsie waarin hij 8 keer scoorde. In zijn 47 wedstrijden in de Jupiler League kwam de spits 16 keer tot scoren.

De Kogel is er ook bij wanneer Go Ahead Eagles aanstaande zaterdag in Terwolde aantreedt tegen Helmond Sport (aanvang: 15:00 uur).

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.