lemelervelder 25000ste bezoeker van tippe

Marco Grootscholten uit Lemelerveld was maandag de 25.000ste bezoeker van Zwembad de Tippe in Heino. Grootscholten zwemt regelmatig met zijn kinderen Iris en Sverre bij het Heinose openluchtbad. Hij was dan ook blij verrast dat hij de winnaar is van een gratis abonnement voor 2016.

Grootscholten ontving de cheque uit handen van Peter Gras, directeur van Sportbedrijf Raalte en een bos bloemen van Inge Prins, coördinator bij de Tippe. Ook kreeg een van de vele vrijwilligers bij de Tippe, Paulien Boxebeld, uit handen van Jac Seine een bos bloemen. Jac bood het bloemetje aan namens de Stichting Vrienden van de Tippe als symbool en waardering voor al het werk wat de vele vrijwilligers bij de Tippe doen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.