Home / archiefcentraal / lemelervelder 25000ste bezoeker van tippe

lemelervelder 25000ste bezoeker van tippe

Marco Grootscholten uit Lemelerveld was maandag de 25.000ste bezoeker van Zwembad de Tippe in Heino. Grootscholten zwemt regelmatig met zijn kinderen Iris en Sverre bij het Heinose openluchtbad. Hij was dan ook blij verrast dat hij de winnaar is van een gratis abonnement voor 2016.

Grootscholten ontving de cheque uit handen van Peter Gras, directeur van Sportbedrijf Raalte en een bos bloemen van Inge Prins, coördinator bij de Tippe. Ook kreeg een van de vele vrijwilligers bij de Tippe, Paulien Boxebeld, uit handen van Jac Seine een bos bloemen. Jac bood het bloemetje aan namens de Stichting Vrienden van de Tippe als symbool en waardering voor al het werk wat de vele vrijwilligers bij de Tippe doen.

Lees ook

Voertuig van vermiste man bij Wijhe uit de IJssel gehaald

WIJHE – Op de vroege avond van 3 augustus heeft de politie bij Wijhe een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.