landstede raalte start avondopleidingen

Landstede Raalte gaat, onder de naam Groei Opleidingen, starten met enkele cursussen op het gebied van onder andere Beveiliging en Veiligheid. “Zoals in grote delen van Nederland is de werkgelegenheid erg moeilijk en we hebben een groei tendens gezien in de evenementen beveiliging. Daarom gaan wij het volgende pakket aan cursussen en opleidingen”, laat Landstede weten.

“Wij bieden vanaf volgend jaar naast de bekende MBO-BOL opleidingen Beveiliger 2, en Coördinator Beveiliging 3 ook de cursus ESO (Event Security Officer) en Beveiliger 2 (B-certificaat) aan.

In de ESO cursus wordt de kandidaat theoretisch klaar gestoomd voor het theorie examen Event Security Officer.”

Daarna moet er nog een stage gelopen worden bij een beveiligingsbedrijf in de evenementen branche, en een praktijkexamen worden afgelegd. Bij de cursus Beveiliger 2 B- certificaat krijgt de cursist de vak theoretische basis mee voor de opleiding Beveiliger 2, en wordt er al 1 onderdeel van het praktijkexamen Beveiliger 2 afgelegd. Het B-certificaat is bestemd voor volwassenen die eventueel in de Beveiligingsbranche willen werken, maar nog niet de volledige opleiding MBO Beveiliger 2 willen/kunnen doen.

Wil een cursist daarna de volledige opleiding MBO Beveiliger 2 gaan doen, dan heeft hij/zij al een groot deel van de vakgerichte onderdelen afgerond en kun men het MBO 2 diploma versneld behalen. Ook de volledige opleiding MBO Beveiliger 2 voor volwassenen zal Landstede Raalte starten bij voldoende belangstelling. Informatie over ons cursusaanbod is te verkrijgen via Dick Doorn, docent Beveiliging van de opleiding in Raalte. ddoorn@landstede.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.