kunstprogramma pedro pico pop compleet

Pedro Pico Pop is meer dan alleen een muzikaal festijn. Het festival zet dit jaar 30 acts neer op het nieuwe festivalterrein. Daarnaast kan de bezoeker zich laten verrassen door allerlei kunstinstallaties, fantastische aankleding en een heleboel interactieve projecten. Formido Raalte is dit jaar hoofdsponsor van Pedro Pico Pop en maakt de opbouw van het terrein mogelijk.

Het lege grasveld wordt omgetoverd tot een heus festivalparadijs. AvierKoerier brengt levende schildersezels mee en bezoekers kunnen zich laten portretteren. Gradi Nitert maakt Mexicaanse skull maskers en Chiel te Bokkel maakt een getekend verslag van alles wat er op het veld gaat gebeuren. Chantal de Wolde komt met levensgrote flamingo’s en cactussen. Daarnaast komen er nog een heleboel verrassingen bij. De bezoeker kan een wirwar van installaties en interactieve projecten verwachten.

Daarnaast is er een heleboel te beleven op het festivalterrein. Bij het Instabusje kan de bezoeker zijn Instagram-foto’s laten uitprinten en zo kan iedereen een leuk aandenken mee naar huis nemen. Liefhebbers kunnen zich gratis laten scheren bij de Rock & Roll stage.

De opbouw van het festivalterrein van Pedro Pico Pop wordt dit jaar gesponsord door Formido. Het opbouwteam van het festival timmert heel wat af en zorgt dat het terrein er piekfijn uit gaat zien. Formido sponsort al het materiaal en is dit jaar hoofdsponsor van Pedro Pico Pop.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.