koos kan heerlijk vertoeven bij go challenge

De kinderen die in de zomervakantie naar de buitenschoolse opvang van Kinderopvang KOOS gaan, kunnen wekelijks genieten van een uitje naar Go Challenge in Heino.

Ze worden opgehaald met een “dubbel dekker-bus”, een feestelijk begin van de dag. Eenmaal aangekomen in Heino gaat het feest helemaal beginnen. De kinderen kunnen verschillende boerderij dieren voeren en vertroetelen, pony ritjes maken en samen pizza bakken. Met een gevulde maag beklimmen zij het stoere survival parcours en opblaasbare stormbanen. Zij worden hierin goed begeleid door de medewerkers van Go Challenge en de pedagogisch medewerkers van Koos. Er kan gezwommen worden in de vijver of ze kunnen meedoen aan wateractiviteiten. Kortom heerlijk vertoeven dus voor de kinderen die van de vakantieopvang gebruik maken.

Kinderopvang Koos verzorgt elk jaar in de zomervakantie de “zomerbso”. Zo zorgen zij er voor dat de kinderen in de vakantieperiode net dat stukje extra kunnen genieten met bijzondere activiteiten, zodat zij na 6 weken met een voldaan gevoel weer aan de slag kunnen op school.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.