Home / archiefcentraal / klaar voor weer een dag broeklanderfeest

klaar voor weer een dag broeklanderfeest

Gistermiddag was het volle in Broekland op het terras, met het afscheren van de baarden van de baardmannen en ook zijn er tegen de avond flink wat voetjes van de vloer gegaan. De organisatie laat via Facebook weten: ”WOOOOW, wat hebben we gister een alderjekies vette avond met emaakt!! De tent stond op z’n kop en de Digital Junkys draaiden de fijnste platen aan elkaar buiten!”

Toch is de zondag alweer begonnen en is er weer een hele nieuwe dag met leuke activiteiten. Zo kun je vandaag vanaf 10.00 uur meedoen aan de brommer-, oldtimer- en solextocht (vertrek bij De Hoppe). Verder is er de kermisloop (11.00 uur tot 13.30 uur), de fietstocht (11.00 uur tot 14.00 uur), de Wie hef de bokse an 2.0 MMDMVM editie (14.30 uur tot 16.30 uur en vanaf 17.00 uur is het weer feesten. Deze keer met Hike en DJ Sander. Met maak’n!

Lees ook

Organisatie Sukerbietenfeest is er, in afwachting van vergunning, klaar voor

LEMELERVELD – Stichting Festiviteiten Lemelerveld, de organisatie van het Sukerbietenfeest, hoopt op een vergunning. Als …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.