kermisweekend boerhaar van start

Vrijdagavond was het eindelijk zover, het kermisweekend 2015 op de Boerhaar ging van start. Rond 19.00 uur marcheerden de schutters vanaf het kerkplein, onder begeleiding van showkorps Amicitia, richting het kermisterrein. Burgemeester Ton Strien van Olst-Wijhe, tevens mede-inwoner van Boerhaar verrichte daar de officiële opening van de kermis.

Het schuttersfeest ging van start en Herman Lankhorst kroonde zich daar tot schutterskoning 2015. Op het naastgelegen terrein waren sterke mannen en vrouwen aan het touwtrekken op het Boerhaarse touwtrektoernooi en op de kermis was het een gezellige drukte bij de verschillende attracties.

In de tent ging het feest verder met de band Niet Wies en DJ Alfons.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.