kabelvrij raalte blij met landelijk platform

“Deze sfeer hebben we ook geproefd bij onze eerste bijeenkomst op het gemeentehuis. We hebben begrip voor het feit dat de gemeente dit project niet voor 25 procent kan en wil financieren. Het landelijk platform is volop aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. En ook wij gaan na de zomer vol enthousiasme verder, samen met de gemeente, op zoek naar ander financieringsmogelijkheden. Gezamenlijk hebben we uiteindelijk hetzelfde doel: de hoogspanningskabels onder de grond. Ook de inwoners van de gemeente Raalte staan aan onze zijde, zo blijkt uit de poll op Salland Centraal. Bijna driekwart vindt dat de hoogspanningskabels ondergronds moeten.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.