Home / archiefcentraal / intersport schutte gaat fors verbouwen

intersport schutte gaat fors verbouwen

Intersport Schutte in Raalte heeft forse verbouwplannen. De huidige winkel en Teamsport Raalte wordt vergroot. In totaal wordt er 700 vierkante meter toegevoegd aan het huidige pand.

Han Schutte laat weten: ‘‘Hoe alle veranderingen zijn beslag krijgen kunnen we op dit moment nog niet melden omdat nog niet alle punten definitief zijn. Wel staat vast dat de verbouwing zo ingrijpend is dat een en ander gefaseerd plaats zal vinden. De snel veranderende (sport)wereld vraag om snelle en efficiënte beslissingen. Ook internet vraagt om een andere benadering van onze business. Samen met Intersport Nederland wordt er gewerkt aan een nieuwe webshop. Samen met onze huidige webshop gaan we de strijd aan’’.

Wat er allemaal precies gaat veranderen is dus nog niet helemaal duidelijk, maar wel dat er heel wat gaat veranderen. Schutte laat weten wel zeker te zijn in te zetten op sport en beleving. ‘‘Een voorbeeld hiervan is onze update van Google Maps, waarmee je een kijkje kunt nemen in onze sport zaak’’.

Lees ook

OpStap op de Lemelerberg

REGIO – Op donderdagavond 12 augustus verzorgt Landschap Overijssel een ‘OpStap’ excursie op de Lemelerberg. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.