in beeld nacht van gastvrij wijhe

Kunstenaars met hun werken, verspreid opgesteld door het gehele winkelgebied, demonstraties van toneel-& muziekvereniging, enthousiaste optredens van diverse koren, live muziek op de terrassen en de winkels tot 23.00 uur open. Dat alles onder het genot van zwoel zomerweer en heel veel gezelligheid……..dat zorgde afgelopen vrijdag voor een levendig en geslaagde Nacht van Gastvrij Wijhe!

Mede dankzij de inzet van kunstenares Henny Schaapman die een groot deel van de coordinatie van het kunst-gebeuren voor haar rekening nam, was de sfeer écht onderscheidend en inspirerend. „Leuk dat er zoveel te doen is en dat het écht méér is dan een gewone braderie,‘ zo sprak een enthousiaste bezoeker. Ook de demonstratue mandenmaken en glasblazen trokken veel bekijks. Het samenbrengen van zoveel lokale kwaliteiten geeft een kleurrijke en veelzijdig beeld van wat Wijhe in huis heeft, alsdus de organisatie. Wij willen bovendien graag van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan deze geslaagde Nacht, hartelijk te danken voor alle inzet. Iedereen verder een hele mooie zomer gewenst met hopelijk veel bezoekjes aan ons mooie winkelgebeid en de gezellige terrassen in Gastvrij WIjhe. Geniet ervan en graag tot ziens.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.