hvs weigert commissieleden toegang

Huurdersvereniging Salland (HVS) heeft dinsdagavond enkele leden van de commissie van goede diensten de toegang tot de algemene ledenvergadering geweigerd. Voorzitter Willy Lourenssen had enkele beveiligers ingehuurd om de commissieleden buiten te houden. De leden werd de toegang geweigerd omdat ze onlangs zijn geschorst door de voorzitter die behoorlijk onder vuur ligt.

Lourenssen, die voorlopig demissionair voorzitter blijft, wil woensdagochtend nog niet reageren op de commotie die dinsdagavond ontstond voor het Annahuis in Raalte. “De Huurdersvereniging komt vandaag met een verklaring en een verslag van de vergadering. Aangezien ik onderwerp van gesprek ben, reageer ik nu nog niet.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.